Beschermengel is geen bijgeloof

Wie onze Facebookpagina afgelopen weken een beetje volgde, heeft zeker onze nieuwe mascottes gezien. We tonen ze hierbij nog eens. De kans dat je deze hemelse figuren de komende weken en maanden geregeld tegenkomt, is groot. Het zijn twee beschermengelen – met een vleug(elt)je Red Bull. Het zijn niet zomaar leuk getekende cartoonfiguren, ze symboliseren perfect wat Advieskantoor Kockaerts voor jou betekent.

Het is het antwoord op een vraag die ons al erg lang bezighoudt. Een vraag die we ook morgen, overmorgen en over tien jaar zullen moeten beantwoorden. Een vraag die ons ook scherpt houdt. De vraag luidt: wat is onze relevante meerwaarde? Wat kunnen wij als persoonlijke adviseurs voor financiële zaken er verzekeringen jou, onze klant of toekomstige klant, bieden wat niets of niemand anders biedt? Kortom: hoe kunnen wij jou het beste blijven dienen?

Voor wie de goedkoopste oplossing voor zijn verzekeringen zoekt, is het een fluitje van een cent om wat rond te surfen op het internet en er een niet te versmaden ‘superdeal’ op de kop te tikken. Ook goudzoekers die in deze barre economische tijden beleggingen zoeken via het internet, denken al snel dat ze het beloofde land hebben gevonden.
Het is niet bij wet verboden om in sprookjes te geloven.

Professionele adviseurs zijn geen handelaars in sprookjes of bijgeloof. Het is onze plicht onze klanten te wijzen op alle aspecten van verzekeringen en beleggingen. Om vraagtekens te plaatsen bij de goedkoopste formules. We hebben het in onze bijdragen al vaak geschreven: een goedkope formule heeft vaak een hoge prijs. Zo lang je niets voor hebt, betaal je minder. Zodra je in nood verkeert, sta je in de kou. (Kant-en-klare verzekeringen? Hou je ogen open!) We zijn geen missionarissen, maar we hebben wel een missie: jou behoeden voor foute beslissing. Jouw toekomst zo veilig mogelijk stellen, zowel qua verzekeringen als qua beleggingen.

Professionele adviseurs zijn ook niet de handlangers van grote maatschappijen. Jouw belang is ons belang. Wij staan aan jouw zijde en kiezen uit het ruime aanbod van producten die elementen om tot een pakket op jouw maat te komen. Zodat je perfect verzekerd bent (niet te veel en niet te weinig) voor de juiste prijs. En voor je beleggingen voorzien wij nooduitgangen voor wanneer het fout dreigt te gaan. Kortom: wij houden ons echt bezig met jouw zaken, zodat jij er beter van wordt. Want, eerlijk is eerlijk: als het met jou beter gaat, gaat het ook met ons beter.

Zijn wij tegen het internet en alle technologische vernieuwingen? Bijlange niet! Wel integendeel. Je leest deze bijdrage toch ook online? Wij benutten alle mogelijke kanalen van het web om jou vakkundig te informeren. Voortdurend verbeteren wij ons aanbod en onze communicatie via onze sociale media en via onze virtuele kantoorruimte. Niet om je op afstand te houden, maar om je te voeden met informatie en diensten. En ja, ook om je af en toe aan het denken te zetten.

Advieskantoor Kockaerts  Beschermengel is geen bijgeloof kockaertsEngelWaar wij wél – en ferm – tegen zijn? Dat je hulpeloos wordt overgelaten aan onpersoonlijke onlinediensten en diensten ‘in the cloud’. Zeker in tijden van nood.
Dáár maken wij het verschil. Dát is het antwoord op de vraag die ons bezig hield en bezig houdt – de vraag naar onze meerwaarde. Wat onderscheidt ons van het internet of van de financieel-economische giganten? Het antwoord ligt meer dan ooit voor de hand: jij. Onze relatie is onze essentie. Heb je vragen? Zit je in nood? Dan weet je dat wij voor je klaar staan. Vraag dat maar eens aan ‘the cloud’. Wij zijn beschermengelen die je bijstaan bij alle belangrijke levensfases en je helpen met belangrijke beslissingen, zonder opdringerig te zijn. Beschermengelen helpen je in geval van nood, maar waarschuwen je ook op tijd voor valse beloften. Uit ‘the cloud’ hebben wij nog geen dergelijke engelen zien afdalen. Als puntje bij paaltje komt, blijft de wolk de wolk. Terwijl wij bij jou blijven.

Advieskantoor Kockaerts  Beschermengel is geen bijgeloof kockaertsEngel2Advieskantoor Kockaerts kiest voor jou. Daarom hechten wij ook zoveel belang aan jouw tevredenheid. Daarom houden wij ook van jouw suggesties en commentaren. Omdat die ons aansporen nóg beter te worden. Net zoals jij, houden wij ervan eerlijk en goed zaken te doen. Maar wat ons het meeste deugd doet, zijn die berichtjes die we geregeld mogen ontvangen: “Dank je wel, André.” “Bedankt, Elke.” “Merci, Louisa.” “Super service, Paul.” “Ge zijt nen engel, Debbie.” “Goed dat jij er was, Lindsey.” “Debby, je hebt mijn dag goed gemaakt.”

Share This:

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *