Openingsfeest

Openingsfeest feestje

Een nieuw kantoor voor ù

Welkom op ons openingsfeest!

Beste,
Wij investeren in ù. In ùw (financiële) toekomst.Die toekomst tekenen wij vanaf nu uit in ons nieuw advieskantoor aan de Aarschotsesteenweg 133 C in Wilsele. In alle onafhankelijkheid en op uw maat, delen wij er onze kennis en expertise op vlak van verzekeringen, beleggingen en kredieten.

Persoonlijk en vertrouwelijk. Zoals u van ons gewoon bent.
Na een grondige verbouwing die vele maanden in beslag nam, ziet ons kantoor eruit zoals wij werken: transparant. Dat verdient een feestje waar wij u graag welkom heten!

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in ons nieuw kantoor op vrijdag 18 november van 19 tot 22 uur (inschrijving noodzakelijk). Kan u niet? Geen nood. U kan 19 november altijd langskomen op de opendeur (zonder inschrijving) van 14 tot 16 uur. Of in de toekomst tijdens de openingsuren.

Leg mee onze puzzel en win leuke prijzen!
Elke gast krijgt een puzzelstukje om de puzzel van Advieskantoor Kockaerts te vervolledigen. Leg je een gouden puzzelstukje? Dan win je een leuke prijs!

Schrijf je in voor maandag 31 oktober. Inschrijven kan telefonisch (016/44.39.82) via mail (info@kockaerts.be) of via onderstaand inschrijvingsformulier.
Graag tot binnenkort!
Het team van Advieskantoor Kockaerts