Ons team

André Kockaerts

Zaakvoerder

Voor André Kockaerts is Advieskantoor Kockaerts zijn passie, zijn hobby bij wijze van spreken. Hij geniet er van om ondersteunend te werken naar de verschillende diensten binnen het kantoor om zo tegemoet te komen aan de wensen en noden van de klant.

andre@kockaerts.be

Louisa Claes

Klantenrelatiebeheerder

Reeds meer dan 35 jaar mede de drijvende kracht achter advieskantoor Kockaerts. Louisa staat in voor het beheer van de klantenrelaties. Dagdagelijks staat zij onze klanten bij met raad en daad betreffende lopende schade en de afhandeling ervan.

louisa.claes@kockaerts.be

Onze medewerkers

Elke Wyckaert

Managing assistent

Elke behaalde in 2012 haar Master of Science in de Toegepaste Economische Wetenschappen (Major: Accountancy and Finance) zij heeft haar passie gevonden in het financiën- en het verzekeringswezen. Hierbij werkt zij eveneens ondersteunend naar haar collega’s toe om zo uiteindelijk een professionele service te verlenen aan de klanten.

elke.wyckaert@kockaerts.be

Lindsey Peeters

Schadebeheerder

Lindsey draait bijna 10 jaar mee in Advieskantoor Kockaerts. Dagdagelijks staat zij onze klanten bij met raad en daad betreffende lopende schade en de afhandeling ervan.

lindsey.peeters@kockaerts.be

Paul Verreydt

Medewerker commerciële binnendienst

Paul draait bijna 6 jaar mee in Advieskantoor Kockaerts. Zijn taak bestaat uit de dagdagelijkse controle van verwerkte dossiers. Bij hem kan je terecht voor vragen betreffende de verschillende bankdiensten en verzekeringsproducten.

paul.verreydt@kockaerts.be

Leander Vanrompay

Commercieel medewerker verzekeringen

Leander, volgde de volledige opleiding als verzekeringstussenpersoon en deed daarna 6 jaar ervaring op in de verzekeringssector, voornamelijk inzake variaverzekeringen en schadebeheer voor particulieren, zelfstandigen en vennootschappen.

leander.vanrompay@kockaerts.be

Hans Van Duppen

Adviseur beleggen

Hans is gespecialiseerd in IT, business en economie en volgt de politieke en financiële actualiteit op de voet. Samen met zijn acht jaar ervaring als belegger bij een grootbank, maakt dat van hem de geknipte beleggingsadviseur.

016 28 24 41
hans.vanduppen@kockaerts.be