Verzekeringen voor Particulieren

AK_particulieren Verzekeringen voor Particulieren Verzekeringen voor Particulieren AK particulieren

Oplossing op maat van uw gezinvraag ernaar bij Advieskantoor Kockaerts

Uw gezinsleden en uzelf verdienen de beste bescherming. Samen met ons team waken we erop dat uw bezittingen, uw mobiliteit, uw toekomst en uw gezondheid optimaal beschermd zijn tegen mogelijke tegenslagen.

Auto, moto, brommer, vrachtwagen, … van zodra u de openbare weg gebruikt met één van deze voertuigen, bent u wettelijk verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. De basiswaarborg is de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid voor motorrijtuigen of kortweg BA motorrijtuigen.

Lees hier meer over uw voertuigen.

Uw woning is één van uw kostbaarste bezittingen. Hoewel er geen wettelijke verplichting bestaat om een brandverzekering af te sluiten, kunnen de kosten die bij een brand gepaard gaan dramatisch hoog oplopen. Denk maar aan de kosten voor opruiming van het beschadigd gebouw, kosten bij overslaan van een brand bij de geburen, aankoop van nieuw inboedel, heropbouw van de woning; … het afsluiten van een degelijke brandverzekering is dus geen overbodige luxe. U wilt niets liever dan dat het goed verzekerd is.

Lees hier meer over uw woning.

Verzekeringen voor u en uw gezin bij Advieskantoor Kockaerts, lees er hier meer over.

Zal u rondkomen met uw wettelijk pensioen? Kiest u best voor een pensioenverzekering of voor een pensioenfonds? Hoe veilig is uw appeltje voor de dorst en hoeveel rendement brengt uw extra spaarinspanning op? En geniet u maximaal fiscaal voordeel? Wij helpen u helder te zien in deze complexe materie en werken pensioenformules uit die aansluiten bij uw persoonlijk profiel.

Lees hier meer over uw pensioen.

Na u de zondvloed? Regel uw uitvaart nu en ontlast uw naasten van onnodige financiële en praktische rompslomp. Een goede uitvaartverzekering van DELA staat uw nabestaanden ook administratief en praktisch bij.

Lees hier meer over uw nabestaanden.

Wens je meer info?
Kom eens langs bij advieskantoor Kockaerts.

Uw contactgegevens

Vraag een vrijblijvende afspraak.
required
required
required
Uw aanvraag is verzonden. Bedankt voor uw aanvraag, wij contacteren u zo snel mogelijk.
Oops, An error has ocurred! See the marked fields above to fix the errors.