Over Kockaerts

Wij nemen uw portefeuille op regelmatige basis onder de loep, zodat we u steeds een optimale dekking kunnen bieden.

  Andre Kockaerts

  Man met een visie

  Andre Kockaerts startte begin jaren ’90 als verzekeringsmakelaar met een duidelijke visie: onafhankelijk en eerlijk verzekeringsadvies geven op maat van elke klant. Deze basisvisie staat nog als een huis, maar intussen is het kantoor uitgebreid qua aanbod, regio, klanten, kennis en personeel. Vandaag bestaat advieskantoor Kockaerts uit een team van 6 gedreven medewerkers die particulieren en bedrijven in Vlaams-Brabant ondersteunen bij het afsluiten van hun verzekeringen. 

  Team met een missie

  Dankzij de complementaire skills van het team heeft Kockaerts de juiste expertise in huis om elke verzekeringsvraag glashelder te beantwoorden. U schuift bij ons aan tafel voor één verzekering of uw volledige portefeuille. Als onafhankelijk kantoor vergelijken we alle formules en matchen we u met een zorgvuldig samengesteld verzekeringspakket dat 100% bij u past. Reken op de ijzersterke combinatie van gegrond advies, jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak.

  Kantoor met een service

  Kockaerts houdt steeds de vinger aan de pols wat betreft veranderingen in de verzekeringswereld. Wij nemen uw portefeuille op regelmatige basis onder de loep, zodat we u steeds een optimale dekking kunnen bieden. Zit u graag zelf mee aan het stuur? U kan uw polissen digitaal raadplegen via smartphone of desktop. Bij problemen of een ernstig schadegeval kan u een beroep doen op onze hulplijn, 24 op 7. Er is altijd een medewerker bereikbaar om u gericht te begeleiden.
  Online informatie opzoeken over verzekeringen? Dat kan, maar als familiaal kantoor willen wij het verschil maken door terug te keren naar een menselijke aanpak. Persoonlijk. Eerlijk. Op maat.

  Verzekeringen vergelijken? Een partner die met u meedenkt?

  Openingsuren

  Maandag: 9u tot 12u en 's avonds van 18u tot 20u.

  Dinsdag tot vrijdag:
  zijn wij open van 9u tot 12u.

  Uiteraard kan u ook een afspraak maken, dat kan van maandag tot vrijdag.

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!
  Inschrijven